Onafhankelijke en persoonlijke dienstverlening

  FAAM Vermogensmanagement betrekt uw gehele vermogenspositie in de financiële adviezen die u van ons ontvangt. In de adviezen houden we rekening met uw wensen en doelstellingen met betrekking tot uw vermogen en betrekken hierin ook uw fiscale situatie.  

  Wij leggen onze adviezen eerst aan u voor en als u het ermee eens bent, laten we het advies uitvoeren bij de instelling die hier het meest voor geschikt is. Door onze contacten met diverse financiële instellingen zijn wij goed op de hoogte van de actualiteiten die op de financiële markten spelen. Omdat wij onze klantenkring bewust klein houden, kunnen wij u snel op de hoogte brengen van eventuele zaken die voor uw portefeuille van belang zijn. Door onze onafhankelijk positie kunnen wij u ook adviseren over beleggingsmogelijkheden die uw huidige financiële instelling u niet aanbiedt. Denk hierbij aan belegging in onroerend goed, private equity en onderhandse leningen.

  Naast deskundig partner op het gebied van uw vermogenspositie kunnen wij bij het vermogensmanagement een groot deel van het werk aan uw financiële huishouding uit handen nemen. Hierbij kunt u denken aan:

  - het regelen van uw betalingsverkeer

  - uw administratie bijhouden en voorbereiden voor uw accountant

  - de loonadministratie voor uw personeel voeren

  Kortom wij kunnen voor u de rol van persoonlijk financieel assistent verrichten en

  daarbij de contacten onderhouden met uw financiële instelling, accountant, fiscalist en notaris.

  Uw vermogen krijgt bij ons de aandacht die het verdient !

  Banksparen

  Op het gebied van banksparen worden veelal standaard oplossingen aangeboden weinig of geen rekening houden met uw persoonlijke situatie en voorkeuren. In samenwerking met BinckBank Professional bieden wij onze klanten de mogelijkheid om met een bankspaarrekening een beleggingsportefeuille samen te stellen die voldoet aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Als u hier meer over wilt weten, neem dan contact met ons op of klik op de banksparen link voor meer informatie.